Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Cartofii se spala bine si se pun la fiert cu tot cu coaja.
Separat se pune intr-o tigaie putin ulei si se adauga ceapa ceapa tocata marunt, ardeiul tocat marunt. Cand acestea s-au rumenit se adauga carnea tocata. cand aceasta si-a schimbat culoarea se adauga usturoiul pisat si condimentele. Se calesc timp de 15 minute.
Cand cartofii sint fierti pe jumatate ( cand intra scobitoarea lejer in ei) se scot si se racesc sub jet de apa rece, dupa care se scobesc lasand un strat de aproape un centimetru . Se aseaza in tava si se pune umplutura. Se dau la cuptor pentru 10-12 minute. Se orneaza cu smantina.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult